sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pieniä sieniä ja punainen huone

Tapetointi jatkuu kohtalaisella menestyksellä! Nyt valmiina ovat myös keittiö ja makuuhuone, jonka piti alunperin olla sininen, mutta alkoi olla jo liikaa sinistä joten on nyt punainen. Sienet oli niin symppikset, että en voinut vastustaa, vaikka en kyllä oo varma laittaisko kukaan oikeasti tuollaista tapettia keittiöön, etenkin kun 1:1 sienten korkeus ois jotain 30cm... mutta leikkiähän tää vaan on!

Keittiö ennen...

...ja jälkeen

Makuuhuone ennen...

...jäläkeen


Ikkunaseinät vielä uupuu väriä, mikä johtuu siitä, että tuota tapettia ei oo riittävästi yhden kokonaisen huoneen tapetointiin, fail... Luultavasti niistä tulee valkoiset eli samaa tapettia väärin päin seinään ellen keksi jotain parempaa.

ps. taikinanuolija on tapetoinnissa verraton apu!

4 kommenttia:

 1. Jes jes, diggaan sun tapeteista!

  Oletko harkinnut että maalaisit olemassaolevan tapetin päälle ikkunaseinillä? Ikkunaseinien tapetointi on aika bitch, akryylillä kyllä peittyy noin hempeä tapetin kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut mielessä sekin vaihtoehto. Ainoa mikä epäilyttää, että rypistyykö tapetti kun on niin kovin ohutta materiaalia? Eipä kai. Enäähän sitä ei kyllä saa poistettuakaan, ettei vaurioita uusia tapetteja.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mukavaa huomata, että meitä lundbyn remppaajia on monta :) Pistänpä sunkin blogin lukulistaan...

   Poista