keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Verhoilua

Makuuhuone
Olohuone

Marimekon verhot saa hankittua nyt halvalla! Materiaali molempiin verhoihin servietistä. Verhotangoksi soveltui grillitikku, jonka päähän parit helmet stoppariksi. Ajattelin kyllä alunperin kangasta, mutta ehkä nuokin menevät toistaiseksi. Tässä vertailussa myös akryyleillä maalaamani seinä sekä valkoiseksi tapetoimani seinä...

Huonekaluaskartelukin pääsi alkuun, kun löysin muistikorttirasian, joka vaikutti jokseenkin jääkaappikokoiselta. Kiiltävällä spraymaalilla tulos alkoi jo vähän jääkaappia muistuttaakin. Lyijytäytekynän klipsu kahvaksi ja uutta muotoilua edustava jääkaappi alkoi olla valmis.
Vielä haluaisin löytää mainoksesta jonkin kodinkonemerkin kokonaisuutta kruunaamaan.
 
Kaapin ovi aukeaa muuten oikeasti. Syvyys ei tosin näytä ihan riittävältä, mutta jospa ahdan kaapin niin täyteen tavaraa, ettei pohjaa juuri näe. Aion rakentaa tämän ympärille jonkun kaappivirityksen myös syvyyssuuntaa hämäämään.

Inspiraation jääkaappiin sain täältä, mutta tuttirasioita ei hirveästi meidän taloudesta löytynyt...

2 kommenttia:

  1. Ihanat verhot ja tyylikäs jääkaappi!

    Lisäksi täten ilmoitettakoon, että voitit blogimme arvonnassa maton nukkekotiin! Onnittelut! Pistä yhteystietosi (esim. s.posti) arvontapostauksen kommentteihin niin käyn poimimassa ne sieltä ja poistan sitten kommenttisi blogistamme.

    VastaaPoista