lauantai 21. heinäkuuta 2012

Itkupotkumaalari saa rempan valmiiksi

Ensi alkuun muistaessani tervehdys kaikille lukijoille, joita en ole edes muistanut toivottaa tervetulleeksi! Teitä on jo 8, upeaa, että jaksatte seurata taloni kuulumisia! :)

Remontti alkaakin olla nyt valmis. Valmistumista eniten viivästytti yllättäen päätyseinien valkoiseksi maalaaminen. En ole vieläkään tyytyväinen lopputulokseen, mutta heitin jo lakat seiniin, jotta minun ei tarvitsisi enää maalata. Tiedänpähän, mille seinälle asettelen kaikki julisteet, taulut, seinäkellot yms...Sen sijaan tapetteihin olen pääasiassa erittäin tyytyväinen. 

Sisätilat ennen.

Sisätilat nyt.
Ja kyllä vain, sisätilojen ohella myös ulkokuori on uusiutunut. Katto on toistaiseksi ennallaan, mutta ulkoseinä sai sinisen "rappauksen" kierrätyskeskuksesta eurolla löytämästäni kohokuvioisesta tapettirullasta. Tätä tapettia minulla on nyt kirjaimellisesti kuin muille jakaa, joten hihkaiskaa jos tarvetta tapetille löytyy niin voidaan tehdä vaikka vaihtarit! Väri tuo mieleeni muumitalon ja sopii sitä paitsi niin katon väritykseen kuin sisätilojen tapetteihin.


Herttaiset sydänluukut ja feikkikukat

Katto jäi ennalleen
Uusi sininen pinta

Talon remontti on sen verran hyvässä vaiheessa, että vuokraisäntä herra McDonald on alkanut etsiä sille vuokralaisia. Näytössä on tosin käynyt vasta yksi pariskunta ja hekin totesivat kämpän olevan "hiukan liian pieni heille". 

Nämä kaksi kierrätyskeskuksesta mukaan lähtenyttä nukkea olisin kiinnostunut vaihtamaan lundby-kokoisiin (n. 1:16) nukkeihin, pistähän kommenttia jos kiinnostaa. Noista saisi varmasti tuunaamalla asukit ihan minkä tyyliseen 1:12 kotiin vain.

Herra McDonald
AsuntonäytössäHerra McDonald on vuokralaisten haun suhteen liikenteessä ehkä turhan aikaisin, sillä puuttuvathan talosta vielä sähköt ja lattiatkin ovat olleet osin vesivahinkojen kohteena. "Voihan nuo kosteusläikät peittää vaikka matolla!" hän toteaa.

Maton voitin pientä pintaremonttia -tiimin arvonnasta.
Mikä pintaremontissa miellyttää eniten: makuuhuone, keittiö, aula, vessa, olohuone vai kenties julkisivu? Olisi hauska kuulla mielipiteitänne, itse olen vielä kahden (tai jopa kolmen) vaiheilla...

3 kommenttia:

 1. Onnea rempan edistymisestä! Hyvältä näyttää.

  Suosikikseni valikoituu kyllä aulan puukuvioitu portaikko ja päätyseinä. Yksivärinen taustaseinä ja tehostetapetti toimivat erinomaisesti yhteen. Myös keittiön tapetti on innovatiivinen ja magee!

  VastaaPoista
 2. Mitä nukkekodille kuuluu nykyään?

  VastaaPoista
 3. Nukkekodissa on ollut kovasti hiljaista opiskellessani toisella paikkakunnalla, mutta nyt olen palannut (nukke)kotiin, joten jotain pientä voi kohta alkaa taas tapahtuakin. Informoin kyllä täällä sitten kun niin käy.

  VastaaPoista