tiistai 3. heinäkuuta 2012

Minikoruja

Täältä se tulee, nimittäin blogini ensimmäinen ot eli off topic eli ei-nyt-ihan-liity-nukkekotiini päivitys. Ajattelin silti, että asia voisi kiinnostaa, koska aihe liittyy pieniin esineisiin, kierrätykseen ja askarteluun eli teemoihin, jotka täällä muutenkin ovat esiintyneet. No joo, selittelyt sikseen ajattelin esitellä myyntiin meneviä tekemiäni lelukorviksia! Itse käytin lähinnä muita vanhoja pikkuleluja, mutta nukkekotitavarathan voisivat myös sopia tähän tarkoitukseen.

Mallit (heh, kaksoismerkitys) poseerasivat uudet, upeat tapetit taustallaan. Samalla piti vähän päästä kokeilemaan pienten yksityiskohtien kuvaamista digikameralla, ei ihan yksinkertaista sekään...


Lego
Afrikan tähtiLintuja ja pupuja
Nuken tossut ja tuolit

PalapelipalojaLopuksi vielä uutisia nukkekoti-ihmisillekin: täältä löytyy arvonta, josta voi voittaa Nukkekoti Väinölän tapaan -nimisen pian julkaistavan nukkekotikirjan! Olen muuten käynyt myös tutkimassa kirjaston nukkekotikirja-valikoimaa, ehkä siitä lisää myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. millä teit reiät noihin muoviosiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koviin osiin eli legoihin tein rei'ät tuikkukynttilässä kuumennetulla parsinneulalla. Kuuma neula uppoaa muoviin ku veitsi voihin, mutta jälki ei oo ihan niin siisti kun jollain poralla.. Noihin muihin kuten eläimiin ja kenkiin sai reiän ihan vaan työntämällä nastalla.

      Poista