sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tuvan täydeltä elektroniikkaa

Nyt on nukkekodin ei-vielä-olemassa-olevia asukkaita hemmoteltu uusimmalla kodin elekroniikalla.Kuten varmasti monilla muillakin, ovessani on teksti: "Ei mainoksia, kiitos". Tämän projektin myötä teki kuitenkin mieli käydä tämä lappu irrottamassa, sillä mainoksethan ovat mitä mainiointa nukkekotimateriaalia!

Voitte vain kuvitella, kuinka innostunut olin kun törmäsin erään mainoksen sivulla kuvaan hellasta, joka oli valmiiksi skaalattu haluamaani mittakaavaan ja lisäksi kuvattu suoraan edestä päin! Lisäksi alapuolella oli kuva induktioliedestä, joka taas oli kuvattu suoraan ylhäältä päin.Viereisellä sivulla komeili vastaava kuva pyykkikoneesta...

Kattila ja kalkkuna kuvausrekvisiittaa.

Ja ei kun hommiin! Runko molempiin laitteisiin on kasattu kierrätyskeskuksen ilmaiskorista löytyneen kirjan kannesta. Sen leikkaaminen mattopuukolla oli täyttä tuskaa, mutta kestävältä materiaali kyllä vaikuttaa. Liimattuani pahvin kasaan koristelin laatikon leikkaamillani kuvilla ja muut sivut kontaktimuovilla päällystetyllä kopiopaperilla. (Kokeilin tässä välissä myös pahvin maalaamista tuolla kiiltävällä spray-maalilla, jota käytin jääkaappiin. Tulos ei kuitenkaan miellyttänyt...) 

Muoviluukku luo kolmiulotteisuutta.
Pyykkikoneeseen lisäsin kolmiulotteisuutta tekemällä pyöreän reiän pahviin (huh, mikä homma, mattopuukko käytössä edelleen) ja asettamalla siihen soijapullon öö.. korkin? Korkin taakse liimasin kuvasta leikkaamani ympyrän. Molempiin vielä yksityiskohdaksi helmiä säätöpainikkeiden kohdalle ja valmista tuli!

Keittiössä on suosittu electoluxia.
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia:

  1. nää on tosi nerokkaita ja realistisia, hyvää työtä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Valokuvia kun käyttää niin ei tuu ainakaan ihan epärealistista lopputulosta :)

      Poista